Първоначално публикувано от Георги Савов
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля: Вече съм "горд" собственик на Алфа 33 1.7 16В QV
Collapse
X
-
казвам че е 1.3 щото я поразгледах и под капака нали има показатели за колата на една ламаринка и там ми се мерна нещо от рода на 1340 или нещо подобно затва казвам че е 1.3,а колата е там за кърпене момчетата не разбират от Алфи и нямат и идея,аз не съм се возил в нея ма казаха че до трета гуми въртяла не си искала гумите тва е тяхно изказване другия път ще ги помоля да я запалим и да ме повозят
Извинявам се за езика
Пиши на български, иначе ще трябва да трияLast edited by Bobi_33; d.m.y г., 17:14.Alfa 145 1.4 t.s
Comment
-
Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщениеказвам че е 1.3 щото я поразгледах и под капака нали има показатели за колата на една ламаринка и там ми се мерна нещо от рода на 1340 или нещо подобно затва казвам че е 1.3,а колата е там за кърпене момчетата не разбират от Алфи и нямат и идея,аз не съм се возил в нея ма казаха че до трета гуми въртяла не си искала гумите тва е тяхно изказване другия път ще ги помоля да я запалим и да ме повозят
Извинявам се за езика
А мотора няма никакви външни отличителни белези, по коита да различиш каква кубатура е.Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 17:16.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеТези цифри са теглото с 4+1 човека , заредена и с 80кг багаж. Сиреч пълното тегло на автомобила.
А мотора няма никакви външни отличителни белези, по коита да различиш каква кубатура е.не е 1340
92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеТези цифри са теглото с 4+1 човека , заредена и с 80кг багаж. Сиреч пълното тегло на автомобила.
А мотора няма никакви външни отличителни белези, по коита да различиш каква кубатура е.Дай инфо малко
145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеБоби , сигурно е 1340 кг. празна . Не им разбирам на старите Алфи , ама ако пълна е 1340 то празна е 900 килаДай инфо малко
Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от boris037 Покажи съобщениеGewicht bei fahrfertigem Fahrzeug (follgetankt) - Тежест при зареден автомобил (пълен резервоар)...Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
В гугъл не съм проверявал, но на немски fahren е пътувам, а fertig е готов, но малко не ми звучеше "готова за пътуване" и затова го преведох "заредена", a der Tank e резервоар. Теория на превода на немски не съм държал, затова търпя критики за преводаalfa romeo sprint 1984
Comment
-
Първоначално публикувано от boris037 Покажи съобщениеВ гугъл не съм проверявал, но на немски fahren е пътувам, а fertig е готов, но малко не ми звучеше "готова за пътуване" и затова го преведох "заредена", a der Tank e резервоар. Теория на превода на немски не съм държал, затова търпя критики за превода
Тогава бях смаян калко тежи Опел Кадет 1.6 с 4 врати. Веднага след 33-ката го мерих него и кантара показа 840 кг.Реших, че се е прецакал кантара, пак качих 33-ката, пак 950кг. После пак Кадета, пак 840кг.
Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
http://www.vbox7.com/play:f01cd2b8 Аре и малк
о да се посмеем че то рабпта по-колите все ще има -Някой да има камион
http://vbox7.com/play:a251e231 - и по -полека с интернета!Last edited by Perdaha; d.m.y г., 21:02.Alfa 145 1.4 t.s
Comment
-
Първоначално публикувано от boris037 Покажи съобщениеА тук изрових едно упътване за 33 от '83 до '88г. и я дават 890кг. Източникът ми е alfasprint.extra.huAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Я да направя едно запитване докато съм се сетил-пак става въпрос за оборотите но ми направи впечатление че почва тоя номер като е загряла вече със задържането или по бавното сваляне и то е около 2000 оборота по нагоре не но там някъде се получава задържане и примерно я изфорсирам лекичко и се нормализира или иставя я и сама леко леко до към 1800 някъде и после хоп си падат има и нешо друго което последно не ми направи впечатление да го прави но...падат ниско оборотите и после хоп на 800-900 и понякога в тоя диапазон играят догат се хоп падат-дайте някви съвети моторче за празен ход сменено с друго същата работа...Alfa 145 1.4 t.s
Comment
Comment